Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon
Home > Sectoren de Kijker > Industrie en B2B

Industrie en B2B

Cisco SMB Partner
Companyweb
Core Systems AG
Descartes
Eutronix
Hewlett-Packard (HP) Partner
Isabel
Microsoft Gold Partner - ISV
Proximus ICT Expert
Samsung Partner
Cisco SMB Partner

"Tomorrow starts now"

Cisco is een wereldwijd marktleider op het vlak van netwerk en beveiligingsmateriaal.  

Cisco voor de KMO

Met Cisco Small Business Support bieden zij ook oplossingen aan op maat van de KMO. 

Desk solutions is gecertifieerd Cisco SMB partner en kan u dus deskundig bijstaan bij de aankoop, installatie of herstel van uw Cisco materiaal.

Companyweb

Weet met wie u zaken doet

U krijgt inzage in het risico, de overlevingskansen, de betalingscapaciteit, de winstgevendheid, stabiliteit en andere sleutelfactoren van alle Belgische bedrijven. Zo weet u in een handomdraai met wie u zaken doet... en met wie u best geen zaken doet!

Core Systems AG

De meeste klanten kennen reeds het innovatieve Coresuite bundel waarmee u documenten en SAP-schermen kan aanpassen, Enterprise search voor snel opzoeken van artikelen en relaties met hun transacties, de cockpit die u zelf kan samenstellen met widgets & dashboards, etc.

Ook hun sterke mobiele toepassingen op iPad/iPhone vinden al volop ingang.  Allemaal toepassingen die de toegevoegd waarden van SAP Business One voor uw bedrijf sterk kunnen verhogen.              

Bezoek ook de site van CoreSystems !

Descartes

De partner voor het beheren van complexe business processen buiten de bedrijfsgrenzen heen. Descartes ontwikkelt, host en beheert software applicaties op een centraal platform. Het gebruik van deze applicaties is bestemd voor de "OnDemand" klanten, die dan 24u/7 toegang hebben tot het internet.

Eutronix

Eutronix is onze partner in hardware voor Point-of-Sales en Identificatie applicaties (barcodes, badges, ...).  

  • Store check out efficiency
  • Veiligheid en opleiding van de operator
  • Klantloyaliteit en sales boost
  • Introductie van de web in de shop ervaring
  • Supply chain management
  • Controle van de totale kosten van de retail automatisering
  • Onze expertise ondersteund door een sterke technische achtergrond in de nieuwste retail automatisering technologieën.

Eutronix werkt enkel via een netwerk van partners die een totaaloplossing kunnen bieden naar eindgebruikers.

Hewlett-Packard (HP) Partner

Hewlett-Packard (HP) is een wereldwijd bekend technologiebedrijf met een portfolio van toonaangevende producten, diensten en oplossingen. 
Desk Solutions NV kiest voor HP omwille van hun goede reputatie op vlak van degelijkheid en stabiliteit en oog voor innovatie. 

Isabel

Beyond banking

Isabel NV is de belangrijkste aanbieder van internetbankieren voor professionele gebruikers in België. Grote bedrijven, KMO’s en overheidsinstellingen kiezen zo de beste producten en diensten van meer dan 20 banken aan de beste voorwaarden. Dankzij de uitgebreide multi-usermogelijkheden en doorgedreven integratie met boekhoudpakketten verhogen klanten hun efficiëntie en verlagen zij hun administratieve werkingskosten. Met Isabel 6 worden jaarlijks 300 miljoen beveiligde transacties verwerkt voor een waarde van 1.750 miljard euro. Een aantal Belgische banken kwamen samen om aan een geïntegreerde oplossing te werken, waarmee hun professionele klanten in alle vertrouwen niet alleen alle mogelijke bankverrichtingen kon doen, maar ook contracten afsluiten, facturen uitwisselen en documenten naar de overheid verzenden. Het resultaat is Isabel.

De partner van Desk Solutions in alles wat online bankverrichtingen betreft.

 

Microsoft Gold Partner - ISV

Wat is een Microsoft Gold Independent Software Vendor (ISV) Partner?

Microsoft Gold Partners zijn onafhankelijke bedrijven die u voorzien van de hoogste niveaus van technische expertise, strategisch denken en hands-on vaardigheden.

Microsoft Gold ISV Partners omvatten een breed scala aan expertise en vendor voorkeuren. Hun real-world perspectief helpen u prioriteiten te stellen en leveren effectieve technologische oplossingen.

Waarom werken met een Microsoft Gold ISV Partner?

Elke MS Gold ISV Partner moet een minimum aantal Microsoft Certified Professionals behalen, deze garanderen een niveau van technische expertise en een bewezen vermogen om oplossingen te leveren.

Desk Solutions als Microsoft Gold ISV Partner heeft een breed scala aan ervaring. 

Proximus ICT Expert

Bridging ICT - netwerk

Om haar lokale aanwezigheid te verhogen en haar kmo-klanten het beste IT & telecom advies te geven, richtte Belgacom Bridging ICT op. Bridging ICT bestaat uit een netwerk van lokale ICT Experts om middelgrote kmo’s te adviseren in de uitbouw van een stevige en flexibele ICT-omgeving.

Door onze samenwerking met Proximus kan u bij ons terecht voor alle telecommunicatieproducten en –diensten voor de KMO markt.

Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie. 

Samsung Partner

Samsung's innovatieve kwaliteitsproducten vormen een platform voor superieure printer- en schermoplossingen. 

Kostendaling

Uw kosten onder controle houden is de eerste stap om te bepalen hoe u uw afdrukkosten kunt verlagen.

Verbeterde gebruikersproductiviteit

We ontwikkelen krachtige apparaten die intuïtief zijn en waarbij de gebruikerservaring wordt verbeterd met intelligente oplossingen.

Beter concurrentievoordeel

We helpen u om een afdrukomgeving te creëren die op een unieke manier aansluit op de behoeften van uw eigen bedrijf.

Beveiliging

Bedrijven hebben robuuste documentenbeheersystemen nodig en moeten zich bewust zijn van de manier waarop ze de beveiligingsrisico's die gepaard gaan met de verwerking van gevoelige bedrijfsinformatie kunnen beperken via hun apparaten en systemen.

De steunpilaren van onze oplossingenstrategie zijn direct gericht op het tegemoetkomen aan uw behoeften. 

Pagina's

Subscribe to Industrie en B2B