Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon
Home > Werken bij Desk Solutions > Application Consultant Boekhouding - Harelbeke

Application Consultant Boekhouding - Harelbeke

Desk Solutions NV is gespecialiseerd in het aanbieden van geïntegreerde informaticaoplossingen voor de KMO. Wij integreren nichespecifieke toepassingen en bieden een allesomvattend dienstenmodel aan, m.a.w. inclusief ondersteuning tot op de desktop van de gebruiker.  Desk Solutions is de  "one stop shopping point" voor de vooruitstrevende KMO.
 
Om onze groei verder te zetten kijken wij uit naar een:  Application Consultant Boekhouding - Harelbeke
 

Functie

 
Jij bent de Desk Solutions ambassadeur naar de klanten toe, zowel bij de telefonische support als bij de installatie en de opleiding.
Als consultant zorg je voor de feilloze installatie, configuratie, implementatie en customisatie van de boekhoudtoepassingen.
We verwachten ook dat je functioneel meedenkt om oplossingen aan klanten te bieden. Tenslotte denk je mee rond de verdere uitbouw van de verschillende pakketten en volg je de evoluties op.
 
 

Profiel 

 
Je hebt minimum een graduaatniveau en een goede kennis van boekhouding en van bedrijfslogistieke processen.
Ervaring met Microsoft-technologieën (vb. SQL Server operating systemen en Office) is een pluspunt.
Communicatie (luisteren, praten, schrijven, doelgericht vragen kunnen stellen) en klantvriendelijk zijn is je tweede natuur. Je werkt graag zelfstandig en in teamverband.
 

Wij bieden:

 
Een aangename werksfeer in een groeiend bedrijf die belang hecht aan permanente vorming.  Een attractief salarispakket met extralegale voordelen naargelang uw functie en uw inzet.
 
 

Interesse:

 
Stuur uw CV met motivatie naar Desk Solutions NV, t.a.v. Tiny Rieder, Kortrijksesteenweg 307, 8530 Harelbeke, tiny.rieder@desksolutions.be