Trots op nieuwe website!

Holadihee! Onze nieuwe site is in de lucht. In het oog springt de aandacht voor onze oplossingen en voor de diverse bedrijfssectoren waarin we werken. Op een aparte pagina staan de komende events en wie interesse heeft om bij Desk Solutions te werken kan open solliciteren of een gerichte gooi doen naar een vacature!

Naast een nieuwe, frisse lay-out zijn ‘interactief’ en ’duidelijk’ de beste typeringen van de nieuwe site. De uitwerking is gericht op het creëren van impact en conversie. Bezoekers worden naar de juiste informatie geleid en kunnen onmiddellijk een vraag stellen.

Desk Solutions: ERP en bedrijfssoftware

Op de nieuwe website vind je uiteraard alle informatie over onze ERP SAP Business One. Heb je iets nodig dat meer gericht is en voldoet een standaard ERP niet, dan is één van de vele gecertificeerde add-ons die SAP Business One rijk is, je oplossing.

Events, blogs en veelgestelde vragen

Via de eventpagina blijf je op de hoogte van onze workshops, webinars en beurzen. We willen je ook uitgebreid informeren over specifieke ontwikkelingen, producten en diensten via onze blogs. Hier lees je het laatste nieuws over de oplossingen van Desk Solutions, handige tips & tricks en achtergrond bij onze events & workshops.

Heb je een vraag voor Desk Solutions? Dan kan je alvast op zoek naar een antwoord of oplossing door de veelgestelde vragen (FAQ’s) met antwoorden over het aanbod van Desk Solutions te bekijken.

Medewerkers in the picture

Desk Solutions, dat is betrouwbare bedrijfssoftware van mensen die je vertrouwt. Met ruim 30 jaar ervaring in uiteenlopende sectoren is Desk Solutions een partner die je vooruit helpt met gepast advies. Maak kennis met ons kernteam. Mensen die mee zijn met hun tijd. En thuis in de toekomst!

Modern design

Handig om te weten is dat deze website dankzij de content- en technische specialisten van KMOdynamoo ook perfect werkt op smartphones en tablets en gebouwd is volgens de laatste technieken. Veel leesplezier!