FiAdPro: betrouwbare cijfers altijd beschikbaar

Betrouwbare cijfers altijd ter beschikking

Een betrouwbaar en veelzijdig boekhoudpakket met een focus op veiligheid en gebruiksvriendelijkheid.

Boekhoudkundige integratie

U beschikt verder over een volledig geïntegreerde boekhouding, compleet met analytische module, budgettering en beheer van regularisaties. FiAdPro is ook compatibel met MS Office. Dat betekent import- en exportmogelijkheden via Excel, Word templates en uitgebreide merge faciliteiten voor uw e-mailverkeer.

Op basis van de opmerkingen, analyses en tips van onze klanten sturen we FiAdPro continu bij. Volledig up-to-date met de meest recente wetgeving. We breiden het pakket ook voortdurend uit met nieuwe, handige functies. Bovendien hoeft u niets om te schakelen of te herprogrammeren. U kunt meteen aan de slag!

Online, snel en eenvoudig

Dankzij de integratie met belangrijke internetsites zoals Intervat gebeuren uw elektronische aangiftes snel en eenvoudig. En ook elektronisch bankieren met FiAdPro bespaart u tijd en geld. Door de geïntegreerde ISABEL-koppeling worden manuele handelingen voor het invoeren van gegevens (leverancierbetalingen, rekeninguittreksels...) overbodig. FiAdPro beschikt ook over een automatisch IBAN-detectiesysteem voor Europese verrichtingen. Resultaat? U bespaart extra kosten bij buitenlandse betalingen. Bovendien is FiAdPro aangepast aan de nieuwe Europese SEPA-norm, die de kosten van betalingen tussen 2 SEPA-landen annuleert.

Veelzijdig

Door zijn enorme veelzijdigheid is FiAdPro geschikt voor zowat alle Microsoft-besturingssystemen en beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels. U kunt met een onbepaald aantal boekhouddossiers werken en, indien nodig, met meerdere gebruikers tegelijk. Uiteraard onder optimale veiligheidsvoorwaarden. Met FiAdPro beschikt u ook over zoveel aankoop-, verkoop- en financiële dagboeken als u nodig hebt. 

Veiligheid en betrouwbaarheid

FiAdPro hecht veel belang aan veiligheid. U bepaalt zelf wie welke boekhouddossiers mag openen, u kunt de toegang tot bepaalde grootboekrekeningen blokkeren en het inboeken en afdrukken van informatie tot op bepaalde niveaus beperken.
Het is ook mogelijk bedrijfseconomische dagboeken te simuleren om te zien welk effect bepaalde boekingen hebben op uw resultaat. Na het doorboeken naar de historiek kunt u die dan eenvoudig weer verwijderen.

Wat is de volgende stap?

 • Intake.

  01

  Wij zoeken de juiste oplossing door uw specifieke noden te leren kennen.

 • Design & Development.

  02

  We ontwikkelen sterke bedrijfssoftware op maat van uw bedrijf die gemakkelijk kan meegroeien.

 • Implementatie.

  03

  Change management is noodzakelijk, net als begeleiding en opleiding van uw medewerkers.

 • Support.

  04

  We ondersteunen waar nodig en zorgen dat u bijblijft in deze snel veranderende wereld.